Upptäck fillers för en naturlig symmetri, alltid utfört av våra läkare

Förstärk dina ansiktsdrag och återställ volymen i ditt ansikte med fillers hos Oceana Estetisk Klinik i Helsingborg och Karlskrona.

Är fillers rätt val för dig?

Du har säkert hört talas om fillers tidigare och kanske får det dig att tänka på ansiktsdrag som ser onaturliga eller överdimensionerade ut. Naturliga resultat blir sällan det första man tänker på, men det är just där potentialen med fillers ligger! Genom att använda fillers på rätt sätt återställer och finjusterar vi vissa detaljer för att uppnå en harmonisk symmetri med små medel. Fillers kan alltså vara rätt behandling för dig som vill uppnå synbara, och samtidigt diskreta, skönhetsresultat.

Vad är fillers?

Vad är då fillers? Fillers är injicerbara ämnen som används för att återställa volym, släta ut linjer och förbättra ansiktskonturerna. De är en innovativ och skonsam lösning för att effektivt hantera ett brett spektrum av kosmetiska bekymmer. Behandling med fillers handlar helt enkelt om att lägga till lite extra volym under hudytan genom skonsamma injektioner. Genom denna metod har vi möjlighet att förhöja ansiktsdrag som kan verka nedsjunkna, minska synligheten av rynkor, framhäva konturer kring haka och käklinje samt forma fylligare läppar.

De fillers vi använder är av högsta kvalitet och består av hyaluronsyra – en sockermolekyl som kroppen kan skapa själv med huvudfunktionen att hålla kvar vatten i huden och hålla vävnader återfuktade. Produkten är inte permanent utan bryts ner av kroppen successivt. Fillersbehandlingar på Oceana Estetisk Klinik utförs av våra legitimerade läkare med många års erfarenhet inom injektionsbehandlingar och en gedigen förståelse för hur man skapar harmoni och symmetri med fillers.

Vilka resultat kan man uppnå med fillers?

Behandlingsmöjligheterna med fillers är många då man kan injicera det på flera olika ställen på kroppen. Exempel på behandlingar och resultat vid användning av fillers är bland annat:

  • Läppfillers kan användas för att förhöja läpparnas naturliga form och volym.
  • Med fillers kan vi släta ut hud i ansikte och på händer.
  • Fillers kan användas för att forma hakan och käklinjen för en mer symmetrisk och polerad ansiktsprofil.
  • Mörka ringar och insjunken hud under ögonen kan minskas med “tear trough”-behandling.
  • Forma och återställa näsans profil med näsfillers.
  • Synbart minska och fylla ut rynkor.
  • Minska synligheten av insjunkna områden eller akneärr.
En av läkarna på Oceana Estetisk Klinik i Helsingborg injicerar fillers i patientens läppar för att återställa volymen.

Hur går en behandling med fillers till?

1. Konsultation och betänketid

Inför behandlingen träffar du alltid en av våra legitimerade läkare som är specialiserade på injektionsbehandlingar. Tillsammans går ni igenom hälsostatus och önskat resultat. Oceana Estetisk Klinik tillämpar alltid den lagstadgade betänketiden innan behandling, så att du i lugn och ro ska kunna ta till dig den information du fått och genomföra behandlingen efter ett noggrant övervägande.

2. Injektion av fillers

Vi administrerar fillers med antingen en tunn eller en trubbig nål, känd som en “cannula”. Antalet injektioner och deras placering beror på det önskade resultatet samt vilken typ av filler som används. Behandlingen tar inte lång tid och vi kan erbjuda lokalbedövning för ökad komfort.

Fillers kan också användas effektivt tillsammans med botox. Våra främsta behandlingsområden för fillers är ansikte, hals och händer.

3. Resultatet

När behandlingen är avslutad kommer du omedelbart att märka resultatet. Det är vanligt att det injicerade området svullnar något, men detta tenderar att avta efter några dagar. Du kan återgå till jobbet eller din vanliga dagliga rutin direkt efter behandlingen. Resultatet brukar vanligtvis vara synligt i ungefär 4 – 12 månader, men varaktigheten påverkas av olika faktorer såsom behandlingsområde, livsstil och ämnesomsättning.

Vanliga frågor och svar om fillers

Hur länge varar fillers i nasolabialvecken?

Livslängden för filler i nasolabialvecket varierar beroende på vilken typ av filler som används och individuella egenskaper. Fillers i detta område kan i genomsnitt hålla från 6 till 18 månader. För att få en mer exakt uppskattning baserad på din specifika situation rekommenderar vi att du rådfrågar våra läkare.

Vilka biverkningar kan uppstå efter fillers?

De fillers vi använder är av högsta kvalitet och består av hyaluronsyra – en sockermolekyl som kroppen kan skapa själv, med huvudfunktionen att hålla kvar vatten i huden och hålla vävnader återfuktade. Produkten är inte permanent utan bryts ner av kroppen successivt. De komplikationer som mot förmodan kan uppstå efter fillers brukar vanligtvis försvinna i och med att produkten bryts ner. Ibland kan patienter uppleva blödning, blåmärken eller svullnad men detta brukar oftast avta efter några dagar. Vi hjälper dig hela vägen och svarar på alla dina frågor om huruvida fillers är rätt behandling för dig baserat på dina önskemål och förutsättningar.

Vad händer om man slutar använda fillers?

När du slutar använda fillers kommer effekterna successivt att avta när kroppen naturligt bryter ner det injicerade fillermaterialet. Med tiden kommer de behandlade områdena att återgå till hur de såg ut före behandlingen. Tiden det tar för fillern att helt brytas ner varierar beroende på vilken typ av filler som används och individuella egenskaper. Om du vill bibehålla resultatet kan vi rekommendera uppföljande eller alternativa behandlingar.

Vad kostar en fillersbehandling?

Kostnaden för fillersingreppet varierar beroende på vilket resultat du vill uppnå och vilken del av kroppen som du vill att vi behandlar med fillers. Pris för behandling med filler hos Oceana Estetisk Klinik i Helsingborg och Karlskrona hittar du i respektive kliniks Bokadirekt-profil!

Har du fler frågor om våra fillersbehandlingar i Helsingborg och Karlskrona?

Ditt välbefinnande är vår prioritet.

Vi vet hur viktigt kunskap och förståelse är för våra patienter. Här kan du läsa mer om de försiktighetsåtgärder vi vidtar, erfarenheten hos vår personal och vad du kan förvänta dig när du bokar en behandling hos oss.

Vi gör det enkelt för dig att välja den behandling som hjälper dig att nå dina skönhetsmål. Vi är alltid öppna i vår kommunikation och vägleder dig till rätt lösning baserat på just dina förutsättningar och önskemål.

Kontakta oss

Vi finns i Helsingborg och Karlskrona!

Du hittar våra kliniker tillgängligt och centralt i Helsingborg och Karlskrona. Boka en tid för professionell fillersbehandling utförd av våra läkare via vårt bokningssystem.

Kontakta oss

Boka en konsultation hos oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina skönhetsmål med fillers? Boka en kostnadsfri konsultation med våra läkare i Karlskrona, Helsingborg eller digitalt via länken nedan.

Boka en konsultation
En leende kvinna och man njuter av resultatet efter att ha genomgått en behandling med trådlyft och fillers från läkarna på Oceana Estetisk Klinik i Helsingborg.

Boka en fillersbehandling

Boka tid

Fler behandlingar

Alla behandlingar

Filter

Oxygen Rx

Oxygen Rx - vinnare av The Skincare Professional’s Awards 2022!
En av läkarna på Oceana Estetisk Klinik i Karlskrona utför en trådlyftsbehandling för att lyfta patientens kinder.

Trådlyft

Oceana är den enda kliniken i södra Sverige som är certifierad för Aptos trådlyft – bara legitimerade läkare kan utföra den typen av behandling.
Kvinna genomgår ansiktsbehandling med fillers från en av läkarna på Oceana Estetisk Klinik i Helsingborg.

Fillers

Rätt använt är fillers en fenomenal produkt som inte förändrar, utan förfinar och skapar symmetri, och kan korrigera en obalans som stör.

Priser Helsingborg

Priser Karlskrona