DermaplanePRO

Ger otrolig len hud och tar bort oönskad ansiktsbehåring

DermaplanePRO – ett revolutionerande specialdesignat verktyg

DermaplanePRO är en avancerad ansiktsbehandling som på kort tid har erövrat skönhetsvärlden!

Med hjälp av ett specialdesignat verktyg utförs en skonsam och effektiv mekanisk exfoliering av huden. Denna teknik gör att döda hudceller, oönskad ansiktsbehåring och andra yttre orenheter avlägsnas, vilket resulterar i en otroligt len och strålande hud. Huden blir mjukare, jämnare och mer mottaglig för efterföljande hudvårdsprodukter.

DermaplanePRO är inte bara en effektiv exfolieringsmetod, den har också fördelar som att främja hudens cellförnyelse, öka absorptionen av hudvårdsprodukter och ge en omedelbar lyster till huden. Dessutom kan den hjälpa till att reducera synligheten av fina linjer och ojämnheter i hudtonen. Behandlingen är skonsam och smärtfri, och passar de flesta hudtyper och hudtillstånd. Resultatet är en mjuk, silkeslen hud med en frisk och ungdomlig lyster.

Hur går behandlingen till?

Vi använder en specialdesignad kirurgisk skalpell i en vinklad position för att försiktigt och skonsamt skrapa över hudens yta. På så sätt avlägsnar vi det översta lagret av döda hudceller och oönskad ansiktsbehåring. Slutresultatet blir en jämnare och slätare hudtextur.

Vanliga frågor om DermaplanePRO

Vilka fördelar har DermaplanePRO-behandling?

DermaplanePRO-behandling har flera fördelar. För det första hjälper den till att avlägsna ansiktshår och döda hudceller, vilket kan förbättra hudens utseende och ge en jämnare makeup-applikation. Dessutom kan behandlingen bidra till att minska ojämn hudton, fina linjer och torrhet. Det är en skonsam och icke-invasiv metod som passar de flesta hudtyper.

Gör DermaplanePRO-behandling ont?

Nej, DermaplanePRO-behandlingen är i allmänhet smärtfri. Hudterapeuten använder en noggrant kontrollerad teknik för att säkerställa att behandlingen utförs skonsamt och utan obehag.

Vad kan jag förvänta mig efter en DermaplanePRO-behandling?

Efter behandlingen kan du förvänta dig en förbättring av hudens textur och lyster. Huden kan kännas mjukare och mer jämn. Dessutom kan dermaplaning hjälpa till att minska synligheten av fina linjer och rynkor. Det är viktigt att följa vår hudterapeuts eftervårdsråd för att optimera resultatet och undvika direkt solexponering under en tid efter behandlingen.

Hur många DermaplanePRO-behandlingar rekommenderas?

Antalet behandlingar kan variera beroende på individuella behov och mål. Många upplever fördelar redan efter en behandling, men en serie av flera behandlingar med ett rekommenderat tidsintervall kan ge bästa resultat. Vår professionella hudterapeut kan ge dig råd kring hur många behandlingar som är lämpliga för dig.

Är DermaplanePRO-behandling lämplig för alla?

DermaplanePRO-behandling passar vanligtvis de flesta hudtyper och kan anpassas efter individuella behov.

Finns det några kontraindikationer till DermaplanePRO?

Du bör inte utföra behandlingen om du har aktiva akneutbrott, står på receptbelagd medicin mot akne (som tex antibiotika eller isotretinoin) eller om du genomgår cancerbehandling. Vänta minst en vecka efter botox eller fillerbehandling. Vänta minst 14 dagar efter en kemisk peeling.

Vad bör jag tänka på efter behandlingen?

Använd solskyddsfaktor efter din behandling och undvik direkt solljus i minst fem dagar efter behandlingen. Undvik hård träning och bastubad 24 timmar efter din behandling.

Boka tid
för behandling

Fler behandlingar

Alla behandlingar

Filter

Kvinna genomgår ansiktsbehandling med fillers från en av läkarna på Oceana Estetisk Klinik i Helsingborg.

Fillers

Rätt använt är fillers en fenomenal produkt som inte förändrar, utan förfinar och skapar symmetri, och kan korrigera en obalans som stör.

Lash- och browlift

Lash- och browlift - vackra fransar och ögonbryn med långvarigt resultat

Dermapen

Dermapen - skräddarsydd hudföryngring som reparerar och ger lyster

Priser Helsingborg

Priser Karlskrona