Lash- och browlift

Lyft blicken med vackrare ögon

Lash- och browlift – vackra fransar och ögonbryn med långvarigt resultat

Få vackra och definierade ögon med hjälp av lashlift och browlift-behandlingar. Med lashlift får du vackert böjda och lyfta fransar som öppnar upp din blick och ger dig ett ungdomligt utseende. Browlift hjälper dig att forma och lyfta dina ögonbryn, vilket ger en mer definierad och framträdande look. Dessa populära skönhetsbehandlingar är ett fantastiskt alternativ till fransförlängningar och daglig makeup.

Hur går behandlingen till?

Under en lashlift-behandling applicerar vi en mild lösning på dina naturliga fransar, vilket ger dem en naturlig böjning och ett lyft som varar i flera veckor. Resultatet är långa och böjda fransar utan behov av mascara eller fransböjare. Med browlift används en liknande teknik för att forma och lyfta dina ögonbryn, vilket ger en symmetrisk och definierad form som ramar in ditt ansikte på ett tilltalande sätt.

Din dagliga skönhetsrutin blir kortare och du sparar tid genom att slippa applicera mascara eller forma dina ögonbryn varje dag. Resultatet är långvarigt och håller i flera veckor, och det gör det enkelt att se fräsch och välpolerad ut både till vardags och festligare tillfällen.
Vi använder bara högkvalitativa produkter och säkerställer att behandlingen är skonsam och behaglig.

Kontakta oss för att boka din behandling och låt oss hjälpa dig uppnå dina drömfransar och perfekt formade ögonbryn.

Vanliga frågor om lashlift och browlift

Hur länge håller resultatet av lashlift och browlift?

Resultatet av lashlift och browlift varar vanligtvis i 6-8 veckor. Efter den perioden kan du boka en uppföljande behandling för att bibehålla det önskade utseendet.

Vad ska jag tänka på efter lashlift och browlift?

Efter lashlift och browlift bör du undvika att röra, gnugga och tvätta i ögonområdet, samt undvika bastubad, simning och svettiga aktiviteter under de första 24-48 timmarna. Använd inte oljebaserade produkter alls då dessa påverkar resultatet negativt.

Vi rekommenderar användning av keratinmascara som är ett vårdande serum för ögonfransar och ögonbryn. Keratinmascaran stärker och förtjockar stråna, ger skydd, fukt och näring för snabbare tillväxt. Appliceras 1-2 gånger dagligen under en rekommenderad behandlingsperiod på 3 månader. Finns att köpa på kliniken.

Kan jag kombinera lashlift och browlift?

Absolut! Att kombinera lashlift och browlift kan ge dina ögon en total makeover. Det ger en harmonisk och framträdande look som förbättrar hela ansiktet.

Är lashlift och browlift lämpliga för alla?

Lashlift och browlift är generellt säkra och lämpliga för de flesta. Det rekommenderas dock att rådgöra med en professionell terapeut innan du genomgår behandlingen om du har några specifika allergier, känslig hud eller befintliga ögonrelaterade tillstånd.

Kan jag använda mascara eller sminka ögonbrynen efter lashlift och browlift?

Absolut! Efter att du har genomgått lashlift-behandlingen kan du använda mascara om du vill förstärka effekten. Du bör dock vänta tills det gått minst 24 timmar efter din behandling. När det gäller ögonbrynen kan du forma och fylla i dem med smink som vanligt efter 24 timmar. Se dock till att undvika oljebaserade produkter som kan påverka resultatet.

Kan lashlift eller browlift skada mina naturliga fransar eller ögonbryn?

Nej, när de utförs av professionella hudterapeuter med erfarenhet och kunskap är lashlift och browlift säkra behandlingar som inte skadar dina naturliga fransar eller ögonbryn. Våra hudterapeuter är både pålitliga och kvalificerade samt eftersträvar att ge dig de bästa resultaten.

Boka tid
för behandling

Fler behandlingar

Alla behandlingar

Filter

ansiktsbehandling fillers

B.o.t.o.x

B.o.t.o.x är en snabb och säker behandling som ger fantastiska resultat.
Ansikte beauty behandling

PRP & PRF

PRP står för Plaletet Rich Plasma och behandlingen innebär att trombocytrik blodplasma används för att stimulera återbildning av hudvävnad eller motverka håravfall.
En av läkarna på Oceana Estetisk Klinik i Karlskrona utför en trådlyftsbehandling för att lyfta patientens kinder.

Trådlyft

Oceana är den enda kliniken i södra Sverige som är certifierad för Aptos trådlyft – bara legitimerade läkare kan utföra den typen av behandling.

Priser Helsingborg

Priser Karlskrona