Profhilo

Ett flytande ansiktslyft som stramar upp, föryngrar och ger glow

Profhilo – Spänstigare hud med maximal
lyster och glow

Profhilo kallas ibland för ett ”flytande ansiktslyft” och det är inte så konstigt. Den här behandlingen ökar nämligen hudens egen kollagenproduktion vilket förbättrar hudstrukturen, elasticiteten, stramar upp och återställer fuktbalansen. Detta ger dig en spänstigare hud med mycket lyster och glow. Profhilo är inte en filler som skapar volym utan en injektionsbehandling med en hög halt av stabiliserad hyaluronsyra som återställer fuktbalansen i huden samtidigt som den motverkar åldrad och slapp hud. Behandlingen utförs alltid av någon av våra legitimerade läkare.

Profhilo är en utmärkt behandling för dig som vill strama upp huden och få synbart bättre hudkvalitet. Du som har fuktfattig hud kommer också uppleva en djup återfuktning. Behandlingen passar för män och kvinnor i alla åldrar.

Resultat av profhilo

Profhilo ligger kvar i huden i cirka 28 dagar och under den tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin, vilket på sikt ger dig en uppstramande och lyftande effekt. Produkten stärker och återfuktar huden och har dessutom en återuppbyggande effekt på åldrande vävnad som tappat sin spänst. Du kan förvänta dig en viss rynkreducering, ökad spänst i huden och en ungdomlig lyster/glow. Resultatet kan dock variera mellan olika personer beroende på ålder, arvsanlag, hudens elasticitet, levnadsstil och kost.

Hur går behandlingen till?

Under behandlingen som tar omkring 30 minuter injiceras Profhilo i hudens yttersta lager med en teknik speciellt utvecklad för Profhilo. Produkten sprider sig sedan under huden och återaktiverar snabbt din naturliga fuktbalans.

Biverkningarna är väldigt små, men du kan uppleva en lätt rodnad, och små upphöjningar vid injektionspunkterna någon timme efter behandling.

För bästa resultat rekommenderar vi två behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Upprepa gärna behandlingen var 6:e månad för att bibehålla resultatet.

Boka tid
för behandling

Fler behandlingar

Alla behandlingar

Filter

Dermapen

Dermapen - skräddarsydd hudföryngring som reparerar och ger lyster
Behandling injektion käke

Belkyra

Används hos patienter för behandling av submentalt fett, vilket betyder oönskat fett under hakan.
ansiktsbehandling fillers

B.o.t.o.x

B.o.t.o.x är en snabb och säker behandling som ger fantastiska resultat.

Priser Helsingborg

Priser Karlskrona