MandeliClear Peel

Stimulerar cellförnyelsen och läker huden

MandeliClear Peel med Vitamin A accelerator – högeffektiv mot pigmentskadad hud

MandeliClear Peel med Vitamin A accelerator är en medelstark peelingbehandling som är speciellt framtagen för att ljusa upp pigmenteringar orsakade av akne, ärr, melasma eller solskador. Kombinationen med A-vitamin gör att man får en extra effekt på linjer och rynkor.
Vår speciella sammansättning innehåller 7% salicylsyra, 7% mjölksyra, 7% resorcinolsyra och 9% mandelsyra för att ge dig fantastiska resultat.

Salicylsyra bekämpar effektivt finnar genom att lösa upp fettansamlingar och eliminera bakterier i både papler och pustler. Mjölksyra arbetar med att reducera torrhetslinjer, återfukta huden och ge en strålande lyster. Resorcinolsyra tar hand om tilltäppta porer, akne och ärrvävnad. Mandelsyra har en antiinflammatorisk effekt, påskyndar cellförnyelsen, stimulerar produktionen av kollagen och hyaluronsyra och har uppljusnande egenskaper särskilt för melasma.

Hur går behandlingen till?

Denna peeling kan användas på olika hudtyper, inklusive de med en högre Fitzpatrick-hudtyp (upp till V). Det är en fantastisk fördel då många andra starka peelingar inte är rekommenderade för högre hudtyper. För att minimera risken för en postinflammatorisk hyperpigmentering vid hudtyp III-V bör du förbehandla med vår exklusiva whitening-serie. Använd Bright White Serum och White Veil Brightner 2-3 veckor innan behandlingen för att optimera resultatet. Om du är osäker på din hudtyp vänligen kontakta oss för rådgivning.

Vitamin A är en av världens mest effektiva ingredienser för hudföryngring och den är avgörande för att stimulera cellförnyelsen. Det resulterar i ökad produktion av kollagen, vilket ger en fastare och mer ungdomlig hud. Du kan förvänta dig en viss avflagning av huden efter behandlingen, men detta är en del av processen som ger fantastiska resultat. Vår peeling innehåller en hög halt av 2,5% vitamin A (retinol), vilket ger enastående effekt på ärr och djupa linjer och rynkor.

Vitamin A accelerator kan med fördel läggas till i de flesta av våra ansiktsbehandlingar.

Vanliga frågor om MandeliClear Peel system med Vitamin A Accelerator

Vad är MandeliClear Peel System med Vitamin A Accelerator?

MandeliClear Peel System med Vitamin A Accelerator är en avancerad behandlingsmetod för att bekämpa pigmentrelaterade problem i huden. Det är en djupgående peeling som har utvecklats speciellt för att behandla pigmentering hos hud med färg.

Vilka typer av pigmentering kan behandlas med MandeliClear Peel System?

MandeliClear Peel System är effektivt för att behandla pigmentering som är relaterad till akne, melasma och solskadad hud.

Passar MandeliClear Peel System för alla hudtyper?

MandeliClear Peel System kan användas på Fitzpatrick hudtyper I-V.

Hur fungerar MandeliClear Peel System?

MandeliClear Peel System kombinerar en unik syrakomplex med Vitamin A Accelerator för att accelerera den fysiska peelingprocessen utan att skada huden. Den avlägsnar döda hudceller och stimulerar bildningen av nya hudceller, vilket resulterar i en klarare och mer strålande hy.

Vilka fördelar kan jag förvänta mig av MandeliClear Peel System?

Med MandeliClear Peel System kan du förvänta dig att ljusa upp ojämn pigmentering, reducera synligheten av akneärr, förbättra hudens textur och få en jämnare hudton. Behandlingen hjälper dig att få en mer ungdomlig hy.

Vad behöver jag tänka på efter en MandeliClear Peel behandling med Vitamin A accelerator?

Tvätta inte ansiktet på 12 timmar efter behandlingen. Undvik att duscha, bada bastu eller att svettas i 12 timmar efter behandlingen. Skrubba/exfoliera ej samt använd inte AHA, BHA eller Vitamin A förrän läkningsprocessen är över. Undvik att röra vid eller dra bort den fjällande huden.

Finns det några kontraindikationer för MandeliClear Peel med Vitamin A accelerator?

Allergi mot Vitamin A eller salicylsyra, extremt torr hud, Isotretinoin under det senaste året, glykolsyra eller salicylsyra den senaste veckan, graviditet, amning, herpesutbrott eller öppna sår.

Boka tid
för behandling

Fler behandlingar

Alla behandlingar

Filter

ansiktsbehandling fillers

B.o.t.o.x

B.o.t.o.x är en snabb och säker behandling som ger fantastiska resultat.
Behandling med Profhilo

Profhilo

Den här behandlingen ökar hudens egen kollagenproduktion vilket förbättrar hudstrukturen, elasticiteten, stramar upp och återställer fuktbalansen.
Ansikte beauty behandling

PRP & PRF

PRP står för Plaletet Rich Plasma och behandlingen innebär att trombocytrik blodplasma används för att stimulera återbildning av hudvävnad eller motverka håravfall.

Priser Helsingborg

Priser Karlskrona