SWiCH™

Circadias signaturbehandling

Upptäck SWiCH™ – Circadias signaturbehandling

SWiCH™ är en revolutionerande skönhetsbehandling för naturlig hudföryngring. Genom att använda sig av din kropps naturliga reparationssystem erbjuder SWiCH™ en säker och effektiv metod som hjälper dig att återfå din ungdomliga och strålande hud.

SWiCH™ tillhör det allra senaste inom trenden med kemisk peeling och det är en produkt som vi kan åstadkomma enastående resultat med. Behandlingen går in på djupet och stimulerar cellnivån vilket genererar ny energi och hjälper till att återställa hudens hälsosamma komponenter. Resultatet: En fräsch och strålande hud med fastare textur och jämnare hudton.

Circadias SWiCH™-behandling är inte bara effektiv, den är också skonsam och smärtfri. Du kan njuta av en avkopplande upplevelse samtidigt som din hud förvandlas till sin ungdomliga glans. Varför låta åldrande eller skador begränsa din naturliga skönhet? SWiCH™ kan ge dig den strålande hud som du förtjänar.

Kontakta oss för att boka din SWiCH™-behandling och ta del av det senaste inom skönhetsvård.

Vanliga frågor om SWiCH™

Är SWiCH™ säkert?

SWiCH™ är en mycket säker behandling som inte bränner huden som traditionella peelingbehandlingar kan göra, när den utförs på lämpliga kandidater.

Hur länge håller effekten av en rynkbehandling?

Hållbarheten är individuell, effekten kan vara mellan 3–6 månader. Ofta rekommenderar vi påfyllning inom några månader för ett mer hållbart resultat. Effekten efter varje förnyad behandling sitter i längre för varje gång.

Behandlingen innebär att vi lämnar kvar produkterna till att verka på huden där de aktiva ingredienserna främjar en långvarig reparation och återställning. Därefter använder kunden en speciell hemvård i tre dagar. Behandlingarna kan upprepas månatligen under 6 till 12 månader för att uppnå maximala kumulativa effekter.

Orsakar denna behandling fjällning?

En del kunder uppfattar en varm känsla i samband med behandlingen som varar i ungefär sextio sekunder. De flesta kunder upplever lite eller ingen efterföljande fjällning. Viss rodnad kan uppstå men den försvinner inom några timmar. Det är viktigt att följa instruktionerna i den medföljande hemvårdssatsen efter behandlingen. Följ vår hudvårdsspecialists råd före och efter en SWiCH™-behandling.

Hur ofta utförs en behandling?

En behandling utförs var fjärde till sjätte vecka under 6-12 sessioner eller enligt rekommendation av vår hudvårdsspecialist.

Kan jag återgå till arbetet eller använda smink?

Du kommer att fortsätta använda rengöringsprodukten och krämen för eftervård i tre dagar efter SWiCH™-behandling. Smink kan appliceras dagen efter behandlingen. Ögonsmink och läppstift kan användas direkt.

Finns det särskild vård efter behandlingen?

Ja, du kommer att få produkter att ta med dig hem samt rekommendationer för daglig användning mellan behandlingarna. Följ vår hudvårdsspecialists instruktioner.

Vem bör inte använda SWiCH™?

SWiCH™ bör inte användas av någon som är gravid, ammar eller är allergisk mot aspirin eller salicylater. Patienter med cancer bör inte genomgå SWiCH-behandling. Du behöver sluta använda produkter som innehåller vitamin A 14 dagar före behandlingen och du ska inte använda Vitamin A under en månad efteråt.

Boka tid
för behandling

Fler behandlingar

Alla behandlingar

Filter

Oxygen Rx

Oxygen Rx - vinnare av The Skincare Professional’s Awards 2022!
Behandling av ådernät

Ådernät

Ådernät är ytliga och synliga bristningar i blodkärlen som kan uppstå till exempel i samband med en graviditet, eller för att man sitter stilla eller står mycket.

Lash- och browlift

Lash- och browlift - vackra fransar och ögonbryn med långvarigt resultat

Priser Helsingborg

Priser Karlskrona