Oxygen Rx

En banbrytande behandling för en ungdomligare hud

Oxygen Rx – vinnare av The Skincare Professional’s Awards 2022!

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda Oxygen Rx – en banbrytande behandling som tagit hudvårdsbranschen med storm. Oxygen Rx hyllas av hudvårdsexperter över hela världen och vann 2022 det prestigefyllda priset ”The Skincare Professionals Awards 2022”.

Oxygen Rx är en unik behandling som aktiverar rent syre på huden och ökar näringstillförseln samtidigt som den stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Syret har fantastiska egenskaper: det är antibakteriellt, antiinflammatoriskt och har en rodnadsdämpande effekt. Oxygen Rx verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som det ljusar upp ojämn pigmentering och är särskilt utformat för personer med akne, rosacea och synliga kärl.

Upplev själv fördelarna och se hur Oxygen Rx kan åstadkomma en friskare och ungdomligare hud.

Vanliga frågor om Oxygen Rx

Hur fungerar Oxygen Rx-behandlingen?

Oxygen Rx-behandlingen verkar genom att aktivera syre på huden. Detta ökar syretillförseln och förbättrar cellernas metabolism. Genom att öka näringstillförseln till huden stimuleras produktionen av kollagen och elastin, vilket resulterar i en förbättrad hudstruktur och elasticitet.

Vad är fördelarna med Oxygen Rx-behandlingen?

Oxygen Rx-behandlingen har flera fördelar. Syret har antibakteriella, antiinflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper, vilket gör den idealisk för personer med aknebenägen hud. Den verkar också kärlsammandragande och kärlstärkande, ljusar upp ojämn pigmentering och är särskilt utformad för personer med akne, rosacea och synliga kärl.

Är Oxygen Rx-behandlingen smärtfri?

Ja, Oxygen Rx-behandlingen är i allmänhet smärtfri och bekväm för de flesta kunder. Vissa personer kan uppleva en mild stickande eller kittlande känsla på huden under behandlingen, men det är vanligtvis inte obehagligt.

Vilka resultat kan förväntas efter en Oxygen Rx-behandling?

Efter en Oxygen Rx-behandling kan man förvänta sig en förbättring av hudens lyster, jämnare hudton och minskning av ojämnheter. Resultaten kan vara omedelbara men optimala resultat uppnås vanligtvis efter en serie behandlingar, vanligtvis mellan 4 och 6 sessioner. Din hudterapeut kan göra en individuell bedömning och rekommendation baserat efter dina behov.

Krävs det en återhämtningsperiod efter Oxygen Rx-behandlingen?

Nej, det finns vanligtvis ingen betydande återhämtningsperiod efter Oxygen Rx-behandlingen. De flesta kan återgå till sina dagliga aktiviteter omedelbart efter behandlingen. Det kan dock vara viktigt att undvika direkt exponering för starkt solljus och använda solskyddsfaktor för att skydda huden efter behandlingen.

Kan Oxygen Rx-behandlingen kombineras med andra behandlingar?

Ja, Oxygen Rx-behandlingen kan kombineras med andra hudbehandlingar för att förstärka resultaten. Det är viktigt att diskutera dina mål och önskemål med din hudterapeut för att skapa en individuell behandlingsplan som passar dig.

Kan Oxygen Rx-behandlingen utföras på alla hudtyper?

Ja, Oxygen Rx-behandlingen kan utföras på de flesta hudtyper och hudfärger. Det är dock viktigt att diskutera eventuella specifika hudtillstånd eller känsligheter med hudterapeuten för att säkerställa att behandlingen är lämplig för dig.

Finns det några kontraindikationer för Oxygen Rx-behandlingen?

Allergi mot citronsyra av något slag – apelsiner, citroner, grapefrukt osv.

Boka tid
för behandling

Fler behandlingar

Alla behandlingar

Filter

MandeliClear Peel

MandeliClear Peel med Vitamin A accelerator – Stimulerar cellförnyelsen och läker huden
Behandling Plasma pen

Plasma pen

Plasma pen är en icke-kirurgisk metod där små impulser stimulerar och stramar upp huden effektivt till exempel vid ögon, hals och kinder.

Dermapen

Dermapen - skräddarsydd hudföryngring som reparerar och ger lyster

Priser Helsingborg

Priser Karlskrona