Dermapen

Skonsam metod som minskar fina linjer, rynkor och ärr

Dermapen – skräddarsydd hudföryngring som reparerar och ger lyster

Utforska fördelarna med Dermapen – en avancerad hudföryngringsbehandling som tar din hudvård till nya höjder. Med den innovativa tekniken microneedling ger Dermapen en skräddarsydd och effektiv behandling som förbättrar hudstrukturen och minskar synliga ålderstecken.

Dermapen använder mikronålar för att skapa kontrollerade mikrokanaler i huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Denna naturliga process leder till en förbättring av hudens fasthet, elasticitet och ton. Du kommer att märka en minskning av fina linjer, rynkor och ärr, samtidigt som hudens textur och lyster förbättras avsevärt. Mikrokanalerna gör det också möjligt för oss att slussa ner aktiva ämnen som till exempel hyaluronsyra på djupet i huden, vilket har en stimulerande effekt på kollagen som stärker och bygger upp huden inifrån.

Fördelarna med Dermapen är många. Det är en skonsam och icke-kirurgisk behandling som passar alla hudtyper och hudtillstånd. Den passar utmärkt för att behandla exempelvis akne, ärr, rosacea, ytliga kärl, pigmenteringar, bristningar, förstorade porer, linjer och rynkor. Dessutom kan Dermapen behandla olika områden på kroppen, inklusive ansikte, hals, dekolletage, händer och exempelvis bristningar på magen. För att maximera effekten rekommenderas sex behandlingar med 6-8 veckors mellanrum. Många ser resultat redan efter första behandlingen och mer varaktiga resultat efter 3-6 behandlingar. Effekten fortsätter att förstärkas 6-12 månader efter behandlingskuren.

Dermapen är inte bara effektiv, den är också skonsam och har minimal återhämtningsperiod. Du kan återgå till din dagliga rutin direkt efter behandlingen, lättare rodnad kan kvarstå i 1-2 dagar. Resultaten är långsiktiga och blir bättre över tid då kollagenproduktionen fortsätter att förbättras.

Dermapen kan med fördel kombineras med PRF. Vid PRF tas blod från dig som centrifugeras för att ta vara på stamceller och tillväxtfaktorer som är läkande och hudföryngrande. Genom att kombinera Dermapen och PRF kan du uppnå synergistiska effekter som leder till förbättrad hudstruktur, fasthet och total förnyelse. De mikrokanaler som skapas av Dermapen underlättar absorptionen och penetrationen av PRF, vilket förstärker dess effektivitet. Denna kombinerade metod kan vara särskilt fördelaktig för personer som söker en omfattande hudföryngring och vill behandla fina linjer, rynkor, akneärr och ojämn hudton.

Ta steget mot en förbättrad hudhälsa – kontakta vår certifierade Dermapen-terapeut för att diskutera dina mål och skräddarsy en behandlingsplan som passar just dig. Upplev själv varför Dermapen är en favorit bland skönhetsentusiaster och professionella hudvårdsexperter världen över.

Vanliga frågor om Dermapen

Vad är Dermapen och hur fungerar det?

Dermapen är en avancerad hudföryngringsbehandling som använder sig av microneedling för att förbättra hudstrukturen och reducera ålderstecken som fina linjer och ärrbildning. Det fungerar genom att skapa kontrollerade mikrokanaler i huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin.

Vilka resultat kan jag förvänta mig av Dermapen-behandling?

Dermapen-behandlingen kan ge en märkbar förbättring av hudens fasthet, elasticitet och ton. Den kan minska synligheten av fina linjer, rynkor och ärr, samt förbättra hudens textur och lyster.

Är Dermapen smärtsam?

Dermapen-behandlingen är relativt smärtfri och de flesta patienter upplever endast en mild obehagskänsla. Vid behov kan en lokalbedövning användas för att minimera obehag.

Hur många behandlingar krävs för att se resultat?

För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis en serie av 3-6 behandlingar med ungefär 4-6 veckors mellanrum. Antalet behandlingar kan variera beroende på individuella förutsättningar och önskade resultat.

Finns det någon återhämtningsperiod efter en Dermapen-behandling?

Efter en Dermapen-behandling kan huden uppvisa en lätt rodnad och vara känslig, men detta brukar avta inom några timmar till några dagar. Det är viktigt att följa de eftervårdsinstruktioner som ges för att optimera läkningsprocessen.

Vilka hudproblem kan behandlas med Dermapen?

Dermapen kan användas för att behandla olika hudproblem, inklusive fina linjer och rynkor, ärrbildning, ojämn hudton och textur, stora porer samt solskador och åldersfläckar.

Vem kan genomgå Dermapen-behandling?

Dermapen-behandlingen är lämplig för de flesta hudtyper och hudfärger.

Hur länge varar resultaten av en Dermapen-behandling?

Resultaten av en Dermapen-behandling kan variera beroende på individuella faktorer och eftervård. För att upprätthålla och förbättra resultaten rekommenderas regelbunden underhållsbehandling och en bra hudvårdsrutin.

Boka tid
för behandling

Fler behandlingar

Alla behandlingar

Filter

Oxygen Rx

Oxygen Rx - vinnare av The Skincare Professional’s Awards 2022!

DermaplanePRO

DermaplanePRO - ett revolutionerande specialdesignat verktyg
machine emsculpt neo

EMSCULPT NEO

Det nya och uppgraderade versionen av EMSCULPT som används av Hollywoodstjärnorna för kroppsskulpturering.

Priser Helsingborg

Priser Karlskrona