Plasma pen

Förbättrar och förfinar huden utan kirurgi

Plasma pen – Revolutionerande teknik som
stramar upp huden

Plasma pen är en icke-kirurgisk metod där små impulser stimulerar och stramar upp huden effektivt till exempel vid ögon, hals och kinder. Det är en revolutionerande teknologi som idag är det mest effektiva alternativet för till exempel ögonlockslyft utan kirurgi eller injektioner. Våra behandlingar med Plasma pen anpassas för dig och dina behov.

Hur går behandlingen till?

Plasma pen behandlar det översta hudlagret med små plasmaimpulser från en elektrod, som genom små gnistor effektivt stramar upp huden och för cellerna närmare varandra. Med en maxstyrka på 1400V är Plasma IQ en av de kraftfullaste Plasma-pennorna på marknaden, vilket ger de absolut bästa resultaten. Plasma pen kan även användas för borttagning av fibrom, vårtor, skintags och andra hudförändringar.

Behandlingsområden

  • Mindre påsar under ögonen
  • Fina linjer
  • Djupa rynkor
  • Ärr / acneärr
  • Lös hud
  • Vårtor
  • Skintags
  • Fibrom
  • Bristningar
  • Lätt överskottshud på ögonlock

Inför behandlingen träffar du alltid en av våra legitimerade läkare med lång erfarenhet av behandling med Plasma pen. Tillsammans går ni igenom hälsostatus och önskat resultat. Oceana tillämpar alltid den lagstadgade betänketiden innan behandling, så att du i lugn och ro ska kunna ta till dig den information du fått och genomföra behandlingen efter ett noggrant övervägande.

Innan behandlingen får du bedövning på utvalt område. Allt för att du ska känna dig trygg och få en så bra upplevelse som möjligt.

Plasmastrålen påverkar bara det yttersta hudlagret, utan att skada omkringliggande vävnad. Förbättringarna är synliga 2-3 veckor efter den första behandlingen men vi inkluderar alltid två behandlingar i vårt pris för bästa resultat. Behandling nummer 2 utförs då huden läkt helt.

Efter din behandling

Direkt efter behandlingen syns små brunaktiga prickar tydligt, och viss rodnad och svullnad kan förekomma. Undvik smink och vatten på det behandlade området det första dygnet. Andra dagen ökar svullnaden något, och på den tredje dagen är svullnaden i princip borta. De bruna prickarna (sårskorpor) är fortfarande tydliga. Undvik att pilla bort skorporna, för att minimera infektionsrisken. På den 5-7 dagen faller de bruna prickarna av och du har istället ljusa prickar som med tiden läker. Läkningstiden kan variera från 4-12 veckor.

Undvik bad, bastu, peeling och hudvårdsprodukter med syror och retinol under minst en vecka efter behandling med Plasma pen. Tänk på att inte vistas i solen för mycket de första 3-12 veckorna. Använd alltid solskydd med SPF 50 minst 3 månader efter din behandling.

Boka tid
för behandling

Fler behandlingar

Alla behandlingar

Filter

SWiCH™

SWiCH™ är en revolutionerande skönhetsbehandling för naturlig hudföryngring.

DermaplanePRO

DermaplanePRO - ett revolutionerande specialdesignat verktyg
Behandling injektion käke

Belkyra

Används hos patienter för behandling av submentalt fett, vilket betyder oönskat fett under hakan.

Priser Helsingborg

Priser Karlskrona